معرفی سفیر یا نمایندگی

روادید مطبوعاتی

روادید مطبوعاتی

 

مرحله اول: مراجعه شخص خبرنگار به بخش مطبوعاتی سفارت به همراه مدارک ذیل:

1-     فرم تکمیل شده مخصوص روادید مطبوعاتی

2-     تصویر کلیه صفحات گذرنامه

3-     نامه رسمی با امضاء سردبیر یا مدیر اجرایی رسانه (که در آن ضمن معرفی متقاضی، باید ماموریت خبرنگار در ایران دقیقا شرح داده شود)

4-     چند نمونه از کارهای قبلی خبرنگار (ترجیحا مربوط به ایران)

ملاحظه: خبرنگاران ساکن غیر ایرلند می توانند مدارک فوق را از طریق ای میل به آدرس iranembassycul_press@eircom.net ارسال دارند.

 

مرحله دوم: در صورت موافقت با صدور روادید، خبرنگار یا نماینده وی باید به همراه مدارک ذیل به بخش کنسولی سفارت مراجعه نماید:

1-     فرم تکمیل شده تقاضای روادید

2-     اصل گذرنامه

3-     دو قطعه عکس 4*3

4-     پرداخت هزینه روادید (توضیح: هزینه روادید با توجه به اتباع کشورها متفاوت است و باید از طریق واریز به پست بانک و دریافت حواله پستی پرداخت شود. در صورت انصراف، مبلغ پرداخت شده مسترد نخواهد شد) .

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار و تعطیلات سفارت | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر